Качеството на живот, щастието и удовлетвореността... - 30 Януари 2014 - СНЦ ДОВЕРИ МИ СЕ - ЦСРИ - САМОКОВ

Сайт меню

Споделете ни

Фейсбук страничка

Приятели
на сайта
 • ОБЩИНА САМОКОВ
 • TUPPERWARE DESSS
 • RADIO MILLENIUM-ETERNAL DANCE HITS
 • НАЙ-НОВИ ОНЛАЙН ФИЛМИ
 • НАТУРАЛНА КОЗМЕЦЕВТИКА
 • НАПРАВИ СИ САЙТ

 • Главна

  Регистрация

  Вход
  Добре дошли Гост Моят профил | Регистрация | Вход | RSS

  "СНЦ ДОВЕРИ МИ СЕ" - ЦСРИ САМОКОВ
  "И РАЗЛИЧНИ - СМЕ ЕДНАКВО НУЖНИ!"
  Толерантност към хората с увреждания

  Петък, 23.06.2017, 23:56
  Главна » 2014 » Януари » 30 » Качеството на живот, щастието и удовлетвореността...
  22:53
  Качеството на живот, щастието и удовлетвореността...
   Основен приоритет за Община Самоков е максимизиране качеството на живот или с други думи - постигането на достоен, равноправен и пълноценен живот на хората с увреждания от Община Самоков. 
  Като част от реализацията на тази цел Община Самоков разработи и реализира проект ЗА ФИНАНСИРАНЕ И РЕАЛИЗАЦИЯ ПО ПРОЕКТ „КРАСИВА БЪЛГАРИЯ", който вече приключи успешно и днес /30.01.2014г./ беше осветена официално вече новата ни и ремонтирана сграда от отец Георги. Във вътрешните помещения също беше направен частичен ремонт, който създава вече отлични условия на ползвателите ни. 
  На това официално тържество присъстваха кмета, заместник кмета, представители от отдела "Закрила на детето", от отдел "Социални грижи" към общината, гости, специалистите от екипа на ЦСРИ,  малки и големи ползватели на предлаганите услуги. Благодаря от името на екипа на цялото общинско ръководство за оказаната подкрепа, благодарим на всички добри хора, които ни помагат винаги кой с каквото може. Благодаря и на целия екип в ЦСРИ, който така всеотдайно работи за доброто на хората с увреждания в Самоков  и региона. 
  Най-доволен и развълнуват от тази среща бе Митко. Той говори с кмета и получи обещание, че ще можем да осъществим така желаната от него екскурзия за всички от ЦСРИ до София - комплекс "Джъмбо". А пък г-н Соти пръв почисти входа пред сградата ни за гостите и екипа на местните медии. Беше много доволен, че е успял да помогне и с радост разговаря с някои от присъстващите ни представители на администрацията и им показа помещенията ни отвътре. Възрастните ни ползватели бяха трогнати, че ще имат гости и че ще се срещнат с управниците на града, представители на администрацията, медии и други гости. Няколко дни подред говореха само за тази среща и бяха много радостни и доволни след осъществяването й.  А всички присъстващи получиха като подарък едно ръчно изработено от ползвателите и екипа текстилно конче - символ на небето, свободата и енергичния стремеж към прогрес във връзка с започващата година на коня /31.01.2014 г./, в която съдбата няма почти никаква роля, а резултатите зависят само и единствено от собствените сили. Пожелаваме си здраве и вяра в собствените сили. 

  Ето и няколко снимки от освещаването на сградата и от вълнението на някои от ползвателите ни.  А тук може да прочетете и за началото на ремонта ни. 


   Митко и г-н Георгиев - кмет на Самоков


   Г-н Георгиев и Митко


  Соти почиства 


  Соти доволен и някои от неговите приятели в ЦСРИ


  Кмета, заместник кмета, шефката ни и отец Георги


  Отец Георги


  Кончето - подарък за гостите


  Кончето - символът на 2014 година


  Еипът на ЦСРИ към Община Самоков, пожелава на всички Ви да се задържите на гърба на коня през цялата 2014 г., бъдете оптимист с размах и експерт в прескачане на препятствия!


  Преглеждания: 764 | Добавено от: DESSS | Рейтинг: 0.0/0
  Общо коментари: 0
  avatar
  Колко е часът?  Пишете ни
  Име *:
  Мейл *:
  Web-site:
  Тема *:
  Текст *:
  Сайт оценка:
  Въведете кода *:
  Нашата Анкета
  Кога проявявате благотворителност?
  Общо отговори: 26  Календар
  «  Януари 2014  »
  ПнВтСрЧтПтСбНд
    12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  2728293031  Архив на записите

  COO DESSS © Copyright 2017 Хостнат от